Nickerie.Net, woensdag 24 oktober 2007


Drie technici gewond bij omvallen televisiemast Rasonic

NICKERIE - De televisiemast van Rasonic Radio en Televisie heeft het gistermiddag rond half zes begeven. De in tweeŽn geknakte mast van radio en tv Rasonic. Het afgebroken deel kwam op het dak van de studio terecht. Drie technici werden met verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Drie mannen die op dat moment bezig waren de mast te verlengen, liepen daarbij ernstige verwondingen op en zijn per ambulance vervoerd naar de spoedeisende hulp van het L. Mungra Streekziekenhuis van Nickerie. Volgens een ooggetuige hoorde hij een gil en zag het bovengedeelte van de mast naar beneden komen. Het geknakte deel kwam op het dak van de studio terecht.

Volgens hem moet een van de werklieden hierbij ernstig gewond zijn geraakt en lag die er bewegingloos bij, terwijl de twee anderen nog bewogen. Bij Rasonic zijn technici al enkele dagen bezig met het verlengen van de mast, om het telecommunicatiebedrijf Uniqa te kunnen faciliteren. Hierdoor is het televisiestation al enkele dagen uit de lucht. Rasonic is zowel in Nickerie (kanaal 7) als in Paramaribo en omstreken (kanaal 30) te ontvangen.

Sudhir Sookha, directielid van Rasonic, zei in een korte reactie aan Times niet te weten wat mis is gegaan, maar bevestigt wel dat een van de werkers bij het ongeval ernstig gewond is geraakt. Vanwege onduidelijkheden en een onderzoek dat nog moet worden verricht, was hij niet in staat nadere informatie te verstrekken. In de loop van vandaag verwacht hij dat er meer informatie beschikbaar komt, waarna het televisiestation met een verklaring zal uitkomen.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

24-10-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics