Nickerie.Net, zondag 28 oktober 2007


RASONIC voor onbepaalde tijd uit de lucht

Nieuw Nickerie - De directie van het communicatie medium RASONIC, gevestigd te Nieuw Nickerie maakt bekend , dat tijdens de werkzaamheden op dinsdag 23 oktober j.l. aan haar uitzendmast, een deel het begaf. Daarbij zijn twee arbeiders, die aan de mast gekoppeld zaten omlaag gekomen.

RASONIC betreurt het ten zeerste dat via twee landelijk dagbladen en een lokale tv station, onjuiste informatie rond het ongeval aan de gemeenschap is versterkt, te meer omdat daarbij één medewerker van het constructiebedrijf Chief Construction daarbij gewond is geraakt. Het constructiebedrijf Chief Construction is belast met de planning en uitvoer van de werkzaamheden. Een onderzoeksteam zal binnenkort rapportage uitbrengen wat precies mis is gegaan.

RASONIC vraagt aan haar klanten, luisteraars en kijkers begrip voor de ontstane overmacht situatie, en het ongerief, maar werkt eraan zo spoedig mogelijk weer operationeel te zijn. Voor de leiding van RASONIC is op dit moment het aller belangrijkste, het herstel van de arbeider, die bij het ongeval gewond is geraakt.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Rasonic

24-10-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics