Nickerie.Net, vrijdag 02 november 2007


Nickeriaanse studente al een week spoorloos

Geplaatst: 02/11/2007

Nickerie -  De Kweekschoolstudente Gietanjali Ramadhin in Nickerie is volgens informatie van haar familie al een week spoorloos. Zij is sedert 25 oktober 2007 om half acht in de morgen naar school vertrokken, waarna zij niet meer huiswaarts is gekeerd en ook niemand heeft geļnformeerd waar en met wie zij zich bevindt. De 22-jarige Ramadhin die meer bekend staat als Sima, was gekleed in een rood polo T-shirt en een blauwe jeansbroek toen zij het huis verliet. Ook had zij zwartbruine slippers aan.

Zij was de dagen voor haar plotselinge verdwijning wel op school. De familie maakt zich ernstige zorgen waar Sima zich momenteel bevindt en/of zij wel nog in leven is. Gewestelijke politiecommandant Kenneth Bruining bevestigde tegenover DBS dat er aangifte is gedaan van deze vermissing en dat de politie bezig is met het onderzoek. Anderzijds heeft DBS ook kunnen vernemen dat personen Sima voor het laatst in de buurt van de PN-halte hebben gesignaleerd en dat zij vermoedelijk richting Paramaribo moet zijn vertrokken.

De bromfiets waarmee zij van huis was vertrokken om naar school te gaan, is teruggevonden op het erf van een oom die net ver van de school woonachtig is. De familie doet een ernstig beroep op de gemeenschap om elke tip door te geven die kan leiden tot de opsporing van Sima. Ook kunnen tipgevers bellen op het nummer 08756488 of contact maken met het dichtstbijzijnde politiebureau. De familie garandeert dat de tipgever zal worden beloond. Het motief van haar plotselinge verdwijning moet mogelijkerwijs gezocht worden in de intieme relatie van betrokkene. Een dag voor haar vertrek zou zij namelijk een flinke woordenwisseling hebben gehad met haar partner met wie zij geruime tijd samen heeft gewoond. Tot gisteren was Ramadhin nog niet terecht.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

31-10-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics