Nickerie.Net, zondag 04 november 2007


"Man van invasieleugen Irak bekend"

De Amerikaanse nieuwszender CBS zegt een Irakees te hebben geļdentificeerd die een belangrijk argument verschafte voor de invasie in Irak. De Irakees beweerde dat hij een vooraanstaand chemicus was die leiding gaf aan de productie van biologische wapens.

Minister Powell gebruikte zijn verhaal in de VN om de noodzaak van de invasie in Irak aan te tonen. Maar volgens CBS was hij een matige chemiestudent, die zijn verhaal verzon om in Duitsland een verblijfsvergunning te krijgen.

De Duitsers speelden het verhaal door aan de CIA. De Irakees zou nu onder een valse naam in Duitsland wonen.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

02-11-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics