Nickerie.Net, maandag 05 november 2007


Chandeni Paltie gekroond tot Miss Hindustani Nickerie 2007

Geplaatst: 05/11/2007

Nickerie -  Het Miss Hindustani Nickerie 2007 contest heeft zaterdagavond plaatsgevonden in de CCN-schouwburg. Aan dit contest hebben dertien jongedames van het westelijke grensdistrict deelgenomen. Na de verschillende rondes en een show van bijkans zes uren, gelukte het de VWO-student Chandeni Paltie om ervan door te gaan met de kroon.

Deelname aan dit contest was voor Chandeni meer omdat zij wilde meemaken hoe het voelt om “on stage” te zijn. Het kijken naar diverse televisieprogramma’s was voor Chandeni een inspiratie om van deze gelegenheid gebruik te maken en met passie en enthousiasme mee te doen aan dit contest. Voorts zei Chandeni dat het contest een deel is van haar cultuur en dat zij op haar manier heeft geprobeerd om haar cultuur uit te dragen. Haar optreden moest tegelijkertijd ook als stimulans dienen voor jongeren.

Al heel vroeg wist Chandeni met een levendige dans-act het publiek te boeien. De nieuwe Miss Hindustani Nickerie zal gedurende een jaar dienen als voorbeeldfiguur en helpen Suriname in het bijzonder Nickerie verder uit te dragen naar buiten. Miss 2006, Kajol Tahdil, zorgde ervoor dat Chandeni Paltie haar kroon opgestoken kreeg. Zelf is Kajol Tahdil mede vanwege haar prestaties door Sociaal Cultureel Vereniging Chandeni uitgeroepen tot ambassadrice voor Nickerie. Op de tweede plaats eindigde Santusha Fally. Op de derde, vierde en vijfde plaats eindigden respectievelijk Santusha Jairam, Anushka Mahabier en Varsha Babulal. Kweekschoolstudente Muktie Doerdjan is uitgekozen tot Miss Doelarie 2007.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

05-11-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics