Nickerie.Net, maandag 05 november 2007


Cricketvereniging Dosti maakt gehandicapten Zr. Dankers Centrum blij

Geplaatst: 05/11/2007

Nickerie -  De uit Nederland afkomstige cricketvereniging Dosti vertoeft voor enkele dagen in Nickerie voor het spelen van wedstrijden. Het team heeft gebruik gemaakt van deze gelegenheid om een bezoek te brengen aan de gehandicapte kinderen van het Zr.Dankers Centrum. Dosti’s zegsman Shaam Tewarie vertelde aan DBS dat zij de minderbedeelden ook willen gedenken, los van het sportief gedeelte.

Aan de kinderen heeft de cricketvereniging verschillende spullen gedoneerd. Samen met 23 man hebben zij de afgelopen dagen een reeks van wedstrijden gespeeld. Volgens Tewarie die zelf ook van Nickerie afkomstig is, willen zij van de week richting Guyana vertrekken om aldaar tenminste één wedstrijd te spelen. Dosti is een multiculturele club die in Nederland speelt in het pittige eersteklassetoernooi van dit Europees land.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

05-11-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics