Nickerie.Net, dinsdag 06 november 2007


Cricketclub Gandhi heeft nieuw bestuur

NICKERIE - Oscar Koulen is de nieuwe voorzitter geworden van de Cricket Club Gandhi van Nickerie. Deze informatie verstrekte Shyam Tewarie zondagmiddag in het Nickerie Cricket Stadion tijdens de prijsuitreiking na de wedstrijd Gandhi - Dosti.

Oscar Koulen (midden) is de nieuwe voorzitter geworden van de cricketclub Gandhi van Nickerie. Links van hem staat Dosti-voorzitter Shyam Tewarie, zelf ook Nickeriaan. Op de foto zijn ook even te zien Raj Narain van de Surinaamse Cricket Bond en Nirmal Badloe, voorzitter van de Cricket Bond Nickerie.

Volgens Tewarie gaat Gandhi goede tijden tegemoet. Dosti, die ruim 25 jaar in Nederland aan cricketwedstrijden heeft meegedaan onder de naam Gandhi, zal door de ploeg uit Nederland gesponsord worden. Zondag werd aangetreden met een tenue dat reeds gesponsord is door Dosti en bij terugkeer uit Nederland mag nog een stel wedstrijdkleding worden verwacht.

In zijn maidentoespraak bedankte Koulen voor het vetrouwen dat in hem is gesteld en ook hij toonde zich erg optimistisch over de prestaties van de ploeg die voornamelijk uit jeugdspelers bestaat, waarvan een groot deel zelfs beneden de 16 jaar is. De nieuwe voorzitter sprak ook dank uit voor de donaties en de toezeggingen van de zijde van Dosti.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

06-11-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics