Nickerie.Net, dinsdag 06 november 2007

PSV te sterk voor Remo

NICKERIE – Remo heeft zondagmiddag in het Nickeriestadion geen vuist kunnen maken tegen PSV, die het vorige seizoen nog in de 1e klasse heeft gevoetbald van de Surinaamse Voetbal Bond. De wedstrijd die gespeeld werd in het Nickerie stadion in het kader van de 1e klasse kompetitie van de Nickerie Voetbal Bond, was een eenzijdige vertoning, waarbij PSV gedurende de hele wedstrijd heer en meester was.

De aanvallen van PSV werden met overleg opgebouwd en waren vrijwel allemaal gevaarlijk. Bij Remo wilde het maar niet vlotten. Er werd te individualistisch gespeeld, waardoor er veel balverlies werd geleden en de defensie van PSV geen moeite had om de aanvallen een halt toe te roepen. Bij rust had PSV een veilige 4-0 voorsprong opgebouwd, die in de tweede helft verder werd uitgebouwd met nog twee doelpunten. Twee spelers zorgden voor de 6 goals; Johan Gooding en Widjai Tjikoerie met elk drie doelpunten. Bij Remo moest erg veel verdedigd worden en was de frustratie duidelijk te lezen op de gezichten van de spelers. Toch gelukte het Anthony Reingoud om de eer van de oudste ploeg van Nickerie te redden. Bij de 6-1 stand viel het tempo terug en werd de wedstrijd rustig uitgespeeld.