Nickerie.Net, woensdag 07 november 2007


Politiek vuurwerk in Paramaribo: volgens Sharmila Mangal is Moenne even laf als Bouterse!
Geplaatst: 07/11/2007

Paramaribo -  ‘Wanneer Moenne uitgenodigd wordt om in het openbaar in debat met mij te gaan, durft hij niet en heeft hij altijd een smoes klaar. Hij is gewoon te laf ervoor. Die lafheid is typerend voor zijn baas.’ Dit zegt VHP-parlementariër Sharmila Mangal luid, als reactie op hetgeen het oppositielid Kenneth Moenne gisteren tegenover DBS zei. Volgens Moenne gedraagt Mangal zich als een ‘supercop’ en moet ze ophouden zichzelf belachelijk te maken. Hij heeft het over de uitlatingen van Mangal als zou het uitgelekt ‘masterplan’ van het Jongeren Collectief Suriname (JCS) belastende informatie bevatten. Mangal: ‘Laat Moenne me niet laten lachen; hij heeft een wezenlijke bijdrage in de geflopte manifestatie. Maar gelukkig beaamt hij dat paarsgekleurde jongeren in de voorlinie staan.

Terwijl het JCS pretendeerde helemaal a-politiek te zijn. Uit alles blijkt dat deze protestacties geďnitieerd en geleid is geworden door de NDP’, zegt een zichzelf opwindende Mangal. Ze noemt Moenne een ‘papieren tijger’ die een oplossing voor de benadeelden van NV Roep moet zoeken. Mangal tot slot: ‘Vanuit een ivoren toren is het makkelijk om te zeuren. Natuurlijk is het een doorn in de ogen van hem dat ik zijn plannen in de war heb geschopt. Hij is gewaarschuwd. Met de informatie die ik van plan ben naar buiten te brengen zal ik nog meer zaken in de war schoppen. En ik neem geen onzin, laat staan adviezen en instructies van Kenneth Moenne, noch van de paarse entiteit waartoe hij behoort. Laat Moenne de door zijn bazen aan hem gegeven instructies goed uitvoeren. Lang zal het evenwel niet duren eer het doek ook voor hem zal vallen.’

Gregory Rijssen
 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

07-11-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics