Nickerie.Net, maandag 12 november 2007


Apotheken Nickerie worden geautomatiseerd

Yolanda Ho Asjoe, 12/11/2007

NIEUW-NICKERIE - Er staan lange rijen wachtenden bij de Ďs landsapotheek in Nickerie. Het lange wachten wekt enige irritatie op bij de mensen. Volgens apotheker Gerdie Sabajo worden de twee apotheken in Nickerie volledig geautomatiseerd. Het is de bedoeling dat alle gegevens van de patiŽnt worden geregistreerd en dat neemt tijd in beslag. Met deze registratie kan de patiŽnt makkelijk worden achterhaald. ďVoor een snelle, efficiŽnte dienstverlening is die registratie noodzakelijkĒ, vertelt Sabajo aan dWT.

Het met de hand schrijven van etiketten, zoals dat totnogtoe gebeurt, zal binnenkort tot het verleden gaan behoren. ďAlles zal nu Ďcomputerizedí zijn en ook gemakkelijk te lezen zijn. Wij komen de patiŽnt zo ook tegemoet.Ē Sabajo hoopt dat de patiŽnten begrip tonen voor deze situatie.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

12-11-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics