Nickerie.Net, woensdag 28 november 2007


Sharmila Mangal: ‘Bouterse's bermpolitiek is synoniem aan rioolpolitiek’
Geplaatst: 28/11/2007

Paramaribo -  ‘Bermpolitiek is synoniem aan rioolpolitiek.Met heel veel afschuw heb ik kennis genomen van de misselijkmakende uitspraken van Desi Bouterse op zijn bermvergadering. Bermpolitiek is synoniem geworden voor rioolpolitiek, want het enige dat Bouterse gedaan heeft is ‘business as usual’ namelijk uitschelden, uitschelden en nogmaals uitschelden. Links en rechts en op alles dat hij tegenkomt’, zegt de parlementariër Sharmila Mangal-Mansaram van de VHP. Zij zegt ervan overtuigd te zijn dat ‘die poppenkast’ die Bouterse steeds opvoert, heel gauw ten einde komt.

‘En het op alle mogelijke manieren proberen om de gerechtigheidsdans te ontspringen zal geen soelaas bieden. Het belachelijke vertoon en gescheld op het functioneren van DNA, waar hij zelf de grootste afwezige bij is, spreekt boekdelen over de betrouwbaarheid van de woorden van deze pseudo-leider’, zegt Mangal fel. ‘Op dit moment lach ik een beetje erom, alhoewel het heel ernstig is’, zegt parlementariër Ruth Wijdenbosch van de NPS als ze terug denkt aan de uitlatingen van Bouterse. Vooralsnog wil de politica geen reactie geven.

Ze zegt rustig af te wachten wat de minister van Justitie en Politie eventueel hierover gaat zeggen. Wijdenbosch geeft mee dat het nooit het beleid van deze regering is om mensen om het leven te brengen. De bewijzen tijdens welke regering dit is gebeurd liggen daar, aldus Wijdenbosch. Mangal tot slot ‘laat het aan een ieder duidelijk zijn dat de VHP als een man staat achter haar minister Chandrikapersad Santokhi. Wij ondersteunen de minister in zijn strijd tegen de criminaliteit en in zijn strijd om het behoud en optimale beleving van de rechtsstaat.’

Gregory Rijssen

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

28-11-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics