Nickerie.Net, vrijdag 30 november 2007


Verwondde technicus TV-mast overleden

NIEUW-NICKERIE - De technicus die op 23 oktober van de mast van het televisiestation RTV (Rasonic TV) neerstortte, is woensdag in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer was op die dag samen met een collega bezig met werkzaamheden aan de mast toen een deel daarvan brak en met de technici naar beneden donderden. Beiden werden per ontboden ambulance naar het Streekziekenhuis Nickerie (SZN) vervoerd, waar de een na behandeling naar huis werd gezonden.

De andere, Albertzoon genaamd, werd vanwege zware letsels aan zijn hoofd opgenomen in het SZN. Medici daar achtten het echter noodzakelijk om hem door te verwijzen voor behandeling naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij de volgende ochtend per HI Jet ambulance naar toe werd vervoerd. Afgelopen woensdag kwam hij te overlijden. De justitie heeft ondertussen obductie op het lijk laten verrichten en het vrijgegeven aan de nabestaanden voor de uitvaart.-.

Staf en personeel van Rasonic TV en Radio en zeer aangeslagen door dit ongeval en leven intens mee met de nabestaanden van het slachtoffer.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / De Ware Tijd

28-11-2007

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics