Nickerie.Net, maandag 24 december 2007


Sweet Melodies maakt gehandicapten Zr. Dankerscentrum te Nickerie blij

Geplaatst: 24/12/2007

Nickerie -  De muziekformatie Sweet Melodies die zich nog bevindt in haar oprichtingsfase, heeft de kinderen van het Zr. Dankerscentrum vergast met attracties. Sweet Melodies manager Arti Mangoekarijo zegt dat zij deze activiteit eigenlijk voor een week later hadden gepland, maar dat vanwege de vakantie ze eerder is uitgevoerd. Sweet Melodies heeft ervoor zorggedragen dat de kinderen voorzien zijn geworden van eten en drinken.

Samen met haar counterpart uit Curacao en de vrouwenorganisaties uit Paradise hebben zij dit alles kunnen bewerkstelligen. Mangoenkarijo deelde verder mede dat gekozen is voor deze groep kinderen, omdat zij ook het recht hebben op entertainment en vaak vergeten worden. Behalve de spijs en drank die in overvloed aanwezig waren, hebben de kinderen met een beperking ook genoten van Goochelaar Don met zijn twee gekke clowns die de boel op stellen hebben gebracht. Zr.Dankercentrumís manager Aziz Khodabaks, is bijzonder blij met dit gebaar uit de gemeenschap. Hij zegt dat donaties in elke vorm hen heel veel helpt om de eindjes aan mekaar te knopen.

 Met een begeleidingskorps van twintig personen proberen zij als team om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken in het centrum. Khodabaks gaf verder aan dat zij naar gelang de behoefte, zeker willen uitbreiden. Hiervoor is volgens hem dan meer manpower nodig. Echter zegt Khodabaks dat mensen speciaal hiervoor worden getraind om het werk te doen en dat niet iedereen geschikt is om met deze kinderen te werken. Khodabaks is de gemeenschap zeer dankbaar voor de steun en medewerking. De kerstman die ook van de partij was, heeft alle kinderen van het Zr.Dankerscentrum blij gemaakt met een kerstcadeautje. Hiervoor had hij eerder een lijst met namen van de kinderen opgevraagd, zodat hij precies wist wie wat moest krijgen.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

24-12-2007

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2007. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics