Nickerie.Net, woensdag 02 januari 2008


Pragmatic slaat vleugels uit naar Nickerie

Geplaatst: 02/01/2008

Nickerie -  Het trainingsinstituut Pragmatic dat nog geen jaar bestaat, heeft het initiatief genomen om zijn dienstenpakket ook aan de Nickerianen aan te bieden. Pragmatic ‘s chief executive officer’ Marciano S. Lie A Young, zegt dat investeren in “menselijk kapitaal” enorm belangrijk is voor verdere successen in het leven en Pragmatic hierop inspeelt om trainingen op niveau aan te bieden aan zowel profit- als non-profitorganisaties in ons land.

Pragmatic onderscheidt zich volgens Lie A Young sterk vanwege de aanpak en praktische trainingen, waarbij er altijd een link wordt gemaakt met de actuele situatie. Volgens Lie A Young beschikt Pragmatic over trainers die zich continu zowel binnen als buiten hun vakgebied laten “upgraden”. Dit stelt de organisatie dan ook in staat de nieuwste ontwikkelingen te integreren binnen de trainingsprogramma’s die steeds aansluiten op de behoefte en op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Pragmatic is gespecialiseerd in het leveren van diensten op het gebied van marketing & verkoop, business development en business event organizing. Voorts zegt Lie A Young dat Pragmatic strategische samenwerking heeft met gerenommeerde trainers, coaches en consultants van eigen bodem alsook uit Nederland en de Verenigde Staten van Amerika. Lie A Young die zelf afkomstig is uit Nickerie, zegt dat Nickerie veel potenties heeft, maar dat organisaties op een peil blijven steken en vaak genoeg niet verder uitgroeien, daar zij niet investeren in kennisverbreding van hun personeel.

Gelet op de strategische ligging van Nickerie, die direct grenst aan een ander Caricom-lidland, is het aangeraden dat bedrijven en organisaties hun strategieën aanpassen en uitbreiden om munt uit te slaan, meer kans op succes dus, zegt Lie A Young. Dit kan alleen maar als men zich continu laat bijstaan, begeleiden en trainen op allerlei niveaus. Lie A Young merkte verder op dat in de praktijk blijkt dat teveel Nickeriaanse winkelverkopers/ front-office-medewerkers niet alleen een grondige voorbereiding, maar daarnaast ook beheersing van interpersoonlijke vaardigheden en klantservice-technieken missen.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

01-01-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics