Nickerie.Net, woensdag 09 januari 2008


Ideeënbussen voor Nickeriaanse jongeren

Yolanda Ho Asjoe, 09/01/2008

NIEUW-NICKERIE - Jeugdparlementariërs willen rechtstreeks van jongeren weten wat hun problemen zijn, en hebben daarom met toestemming van burgervader Bhagwatpersad Shankar een ideeënbus geplaatst op het districtscommissariaat Nickerie. Volgens jeugdparlementarier Nisha Jhakry is het de bedoeling om jongeren in alle ressorten van het district te bereiken middels ideeënbussen. “Wij willen weten wat er allemaal onder de jongeren leeft”, zegt Jhakry aan dWT. “Hiermee kan een beter overzicht worden verkregen van de problemen onder de jongeren.”

De jeugdvertegenwoordigers hebben ook een bezoek gebracht aan Mulo Wageningen, waar de jongeren wezen op het gebrek aan water in hun woonomgeving en het groot aantal tienerzwangerschappen. Jeugdparlementariër Hansradj Jagmohansingh hoopt dat jongeren gretig gebruik zullen maken van de bussen, omdat zij met veel problemen zitten. “Jongeren, help mee de problemen gezamenlijk op te lossen, samen zijn we sterk”, zegt Jagmohansingh.

De 16-jarige Andrea Sokarijo juicht dit initiatief toe. Zij hoopt dat de problemen van jongeren nu beter zichtbaar worden en dat jongeren daadwerkelijk gebruikmaken van deze mogelijkheid om zich te uiten. “Jongeren zitten vol plannen en ideeën.”-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

08-01-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics