Nickerie.Net, zondag 13 januari 2008


Snelheidsduivel ramt stroompaal te Nickerie

Geplaatst: 12/01/2008

Nickerie -  Een bekende snelheidsduivel van Nickerie heeft donderdagavond een stroompaal van de EBS geramd met als gevolg dat delen van Nickerie voor een tijdje zonder elektriciteit kwamen te zitten. Het geval heeft zich voorgedaan aan de G.G. Maynardstraat, schuin tegenover de markt van Nieuw Nickerie. Behalve dat de mast in zeker drie delen is gebroken, zegt EBS- bedrijfsleider Bryan Overeem dat er verderop ook schade is aangericht aan delen van het elektriciteitssysteem wat de herstelwerkzaamheden nog langer heeft laten duren.

De Storingsdienst van EBS-Nickerie heeft met man en macht gewerkt dat omwonenden, die intussen kaarsen en verlichtingsapparatuur in gebruik hadden genomen, weer voorzien konden worden van elektriciteit. De beschadigde mast moest in zijn geheel vervangen worden.Tot gistermorgen vroeg hebben de mannen van de EBS ervoor zorggedragen dat de buurt weer netjes is aangesloten op het net van de EBS.

Overeem verklaarde tegenover DBS dat zij nog niet weten wie voor de schade zal moeten opdraaien. Het wachten is nu op het politierapport. Gewestelijke politiecommandant Kenneth Bruining was niet bereikbaar voor enig commentaar.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

12-01-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics