Nickerie.Net, dinsdag 05 februari 2008


Uniqa-topman Alberto: Uniqa nu ook in Nickerie operationeel
Geplaatst: 04/02/2008

Nickerie -  Telecomprovider Uniqa is sinds afgelopen zaterdag ook in Nickerie operationeel. Uniqa lanceerde groots in Nickerie. Optredens van verschillende bands in de avonduren hebben de lancering compleet gemaakt. Tyrone Alberto, Uniqa’s topman, zegt dat binnen drie uur zijn bedrijf rond de 1000 abonnees had. Van dit aantal belt tenminste 90 % op dit moment. ‘De mensen hebben echt gewacht op ons’, zegt hij. ‘En die hebben duidelijk laten zien dat ze Uniqa een warm hart toedragen.’

De Nickeriaanse gemeenschap kon op het nippertje de lancering van Uniqa in december niet meemaken. Onvoorziene problemen zorgden ervoor dat de belofte bijna een schuld werd. In het begin rezen er problemen met een televisiezendmast, waarbij een dode viel te betreuren bij een ongeluk tijdens het verhogen van de mast. Een andere locatie leverde ‘boedelproblemen’ op. Toen op een gegeven moment de juiste locatie werd gevonden en er gebouwd zou worden, kwamen de Kerstdagen ertussen. Men begon in januari te bouwen en pas zaterdag was de lancering een feit.

Op de bilboards van Uniqa gaat het gezicht van Kajal Tahdil prijken. Ze is voormalige jeugdparlementariër van Nickerie tevens Miss Sari 2006 Nickerie. In 2007 eindigde Tahdil op de derde plaats tijdens Miss India Suriname. ‘Uniqa heeft mij meer benaderd als 2de runner-up van Miss India Suriname’, zegt ze. Op de Uniqa - billboard komt ze daarom met haar kroon te staan.
Voordat Tahdil besloot om haar gezicht te lenen aan Uniqa, heeft ze alle gangen van het bedrijf gevolgd. ‘Ik vind het een goed bedrijf’, is haar conclusie. Saillant detail is dat Tahdil geen Uniqa-mobiel heeft.


Gregory Rijssen

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

04-02-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics