Nickerie.Net, dinsdag 04 maart 2008


Sharmila Mangal slaat terug: ‘Doekhie is niets anders dan een politieke rioolworm!’
Geplaatst: 04/03/2008

Paramaribo -  ‘In principe is Doekhi niets anders dan een politieke rioolworm die elke keer weer de behoefte heeft om zijn politieke jeuk, voortvloeiende uit politieke psoriasis (huidziekte...red) bij hem en zijn eigen omgeving, kwijt te raken door de verkeerde medicijnen te hanteren.’ Dit is de conclusie van DNA-lid Sharmila Mangal op de uitspraken van parlementariër Rashied Doekhie.

Doekhie liet gisteren in DBS optekenen dat Mangal haar ‘grote mond’ moet houden. Hij noemde haar zelfs een ‘awari domri’ (schijnheilige) die in haar ‘doldrieste bui’ niet meer weet wat zij zegt. Hij gaf aan dat zij bij een eventuele stemming vóór zou stemmen. Mangal zei op 28 februari aan DBS dat de anticorruptiewet in de prullenbak thuishoort. Maar alleen uit respect voor DNA-leden die hard aan het ontwerp hebben gewerkt heeft zij dit tijdens de behandeling van de wet niet gezegd.

In eerste instantie zegt Mangal, dat reageren op Doekhie’s uitlatingen beneden haar en elk niveau is. ‘Hij heeft een afgedonderd pakslaag gehad van mensen met wie hij zich had willen meten met zijn grote mond en kleptomane handen. Wij hebben het incident afgekeurd en er is over onder andere het met vuil smijten door DNA-leden naar mekaar via de media een verklaring door het parlement aangenomen. Doekhie is tot de dag van vandaag niet mans genoeg geweest om zijn verontschuldigingen aan te bieden aan het volk. Wat verwacht je van zo een laffe figuur dan dat hij zoals het in zijn politieke omgeving gebruikelijk is, met modder gaat smijten’, reageert een felle Mangal.

Ze daagt hem uit om het debat over de anticorruptiewet in het parlement te komen voeren en niet via de media te ‘raaskallen’. ‘Als hij te laf is daarvoor, dan kunnen wij hem niet meer op weg helpen. Voor het overige laat ik hem voor de dc van Nickerie. Die kan dit varkentje wel heel goed wassen’, aldus Mangal.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

04/03/2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics