Nickerie.Net, vrijdag 07 maart 2008


Parlementariėr Ramdien ergert zich aan bars voor supermarkten
Geplaatst: 06/03/2008

Nickerie -  Parlementariėr Harriet Ramdien ziet graag dat er wat gedaan wordt aan de zogenaamde "opo tenti" bars die voor haast elke supermarkt worden opgezet waar de mensen alcoholische dranken nuttigen. Volgens Ramdien moeten deze bars onherroepelijk worden verwijderd. Zij haalde verder aan dat het winkelend publiek wel hinder hiervan ondervindt en dat dit beeld niet positief is voor onze jongeren. Ramdien zegt dat zij dit dagelijks ziet en dat ook jongeren de negatieve voorbeelden opvolgen en zich gaan stapelen voor de winkels.

Wat Ramdien ook ernstig irriteert, is het feit dat mensen vlak in de directe omgeving staan te urineren, wat een behoorlijke stank veroorzaakt. Van de Nickeriaanse parlementariėr mag er wel gedronken worden, maar dan dient dat wel ordelijk en netjes te zijn en wel in een speciale bar waar andere mensen geen hinder en last ondervinden.

Zij ergert zich ook aan het feit dat het districtsbestuur alleen bij monde aanstalten maakt om deze banken te verwijderen. Ramdien ziet graag dat de daad bij het woord wordt gevoegd en dat er wordt opgetreden tegen de winkeleigenaren die zich hieraan schuldig maken. Zij volgt deze situatie nauw en kijkt uit wanneer eindelijk het districtsbestuur zal opgetreden. ‘En dit zonder aanzien des persoon’, vulde zij aan.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

07/03/2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics