Nickerie.Net, vrijdag 07 maart 2008


SZF-Nickerie brengt plastiekkaart uit
Geplaatst: 07/03/2008

Nickerie -  SZF’ers van het district Nickerie kunnen nu rechtstreeks beschikken over de nieuwe pvc -ziektekaarten. Het nu zelf kunnen printen van deze ziektepasjes betekent dat deze de oude kaartjes zoetjes aan zullen gaan vervangen. Met deze stap heeft het SZF zijn dienstverlening in Nickerie stukken efficiënter gemaakt. Aangegeven is dat het SZF steeds bezig is aan de toekomst en dus werkt aan kwaliteitsverbetering van zijn producten en diensten. SZF kon het dan ook niet nalaten om ook de tweede grote stad van ons land te voorzien van nieuwe faciliteiten.

Martha Kappel, hoofd afdeling Verzekerdenregistratie, ziet de nieuwe ontwikkeling als verruiming die toekomstgericht is. Kappel vertelde hoe goed en duurzaam deze pvc-ziektepasjes zijn. De kaart waarnaar het SZF uiteindelijk streeft is de smart card, die de mogelijkheid biedt om steeds opgeladen te worden en bij alle actoren te lezen moet zijn. Echter is hiervoor apparatuur nodig, zei Kappel, die ook aanhaalde dat het SZF nog niet zover is en nog een tijdje zal duren. Kappel benadrukte dat het SZF als grote verzekeraar voortdurend blijft sleutelen aan zijn dienstenpakket. Gedurende haar 32 jaren binnen deze organisatie, zegt zij haast elke dag nieuwe zaken te zien binnen dit dynamisch bedrijf.

Kappel maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om een verzoek naar dc Bhagwatpersad Shankar te sturen voor de aanvraag van een perceel, omdat het SZF in Nickerie een eigen kantoor wil opzetten om zodoende zijn diensten breder aan het Nickeriaans volk te brengen. De voorzitter van de raad van bestuur van het SZF, Harry Dorinie, heeft gezegd dat verdere modernisering binnen het SZF geen moment van stoppen kent en dat er steeds hieraan wordt gewerkt. Voorts streeft het SZF om in de naaste toekomst in haast elk district over een filiaal te mogen beschikken. Als eregast bij dit gedeelte was ook de dc van Coronie, mevrouw Irene Esajas aanwezig.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

07/03/2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics