Nickerie.Net, dinsdag 06 mei 2008


Verras uw moeder in Nickerie op moederdag met een bloemstuk en een persoonlijke brief

Nickerie - U zult wellicht al gemerkt hebben, ook dit  jaar biedt Nickerie.Net u de gelegenheid om uw moeder in Nickerie te verrassen met een bloemstuk op moederdag en een persoonlijke brief.  Na een proefservice in de afgelopen jaren heeft Nickerie.Net besloten om deze service een permanente karakter te geven. Ook op vaderdag kunnen kinderen hun vader verrassen met een bloemstuk.

Bestelformulier

Onze bezorgers hebben ervaren dat het voor de moeders en de vaders vaak een heel emotioneel moment is om verrast te worden met een bloemstuk door hun kinderen, die duizenden kilometers van hun vandaan wonen.  Alhoewel de moeder- of vaderdag volgens de kalender maar 1 dagje duurt, duurt zo'n dag bijna voor allen diep in hun hart eeuwig. Een kleurrijke professioneel verzorgde bloemstuk kan nog dagen een warm hartelijk gevoel geven aan de ouders.

Het verzorgingsgebied ligt tussen Henar- en Corantijnpolder en met een geringe toeslag kan ook Wageningen worden bediend. Bestellingen kunnen geplaatst worden via het bestelformulier op deze site en na ontvangst van de betaling wordt de definitieve bestelling doorgegeven aan de bloemist. Om de bloemist ruime voorbereidingstijd te geven, dienen de bestellingen met betaling uiterlijk 4 dagen voor de bezorgingsdag binnen te zijn. Voor dit jaar is de prijs voor een bestelling vastgesteld op 25 Euro, inclusief bezorging en verwerking van een persoonlijke bericht op een kleuren briefpapier. Bestellers krijgen ook een pdf-kopie van de brief.

Komende weken zal onze bloemenservice worden uitgebreid met bezorgingen ook voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, etc. Belangrijk te vermelden is, dat de opbrengst van deze service volledig wordt benut voor het onderhoud van deze website en het ontwikkelen van nieuwe promotiematerialen voor district Nickerie. Nickerie.Net wordt volledig onderhouden door vrijwilligers.

Bestel hier

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /  Tweakers Net

06-05-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics