Nickerie.Net, maandag 19 mei 2008


Justitieminister Santokhi verwelkomt de Guyanese minister Clement Rohee in Nickerie
Geplaatst: 19/05/2008

Nickerie -  Gistermorgen heeft de minister van Justitie en Politie Chandrikapersad Santokhi de Guyanese minister van Binnenlandse Zaken, Clement Rohee, op het Nickerie Airport  verwelkomd met zijn delegatie. Rohee die aan het hoofd staat van een 10 man tellende delegatie, zal vandaag in Nickerie besprekingen voeren.

Minister Clement Rohee & Chandrikapersad SantokhiMinister Clement Rohee & Chandrikapersad Santokhi

Tijdens dit eendaagse bilateraal overleg Suriname – Guyana zal onder andere gesproken worden over veiligheid en grensoverschrijdende criminaliteit. Het doel van deze zeer belangrijke bijeenkomst die in het westelijke grensdistrict wordt gehouden, is om de samenwerking tussen Suriname en het buurland Guyana te versterken en verdere diepte te geven op het gebied van diverse justitiële diensten.

Samen met de Guyanese minister zijn ook afgereisd: Keith John, hoofd Speciale Branch van de Guyana Defence Force, Clinton Conway, commandant “B” Divisie, Edgar Thomas van de Forensische Unit en Floyd McDonald, hoofd van de eenheid belast met smokkel van onder andere benzine. In verband met dit bezoek is de algemene veiligheid in alle opzichten opgevoerd door de verschillende gewapende machten. De delegatie van de Coöperatieve Republiek Guyana vertrekt later vandaag weer richting Georgetown.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Tweak

19-05-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics