Nickerie.Net, maandag 02 juni 2008


VHP Platform opgericht voor verkiezingswinst

Eric Mahabier, 02/06/2008

DEN HAAG - Chris Jarbandan, Humphrey Bhagwanbali en Leendert Doerga hebben in Nederland het VHP Platform opgericht met als belangrijkste doel de partij alle nodige ondersteuning te geven voor een optimale verkiezingswinst in 2010. Volgens voorzitter Jarbandan zal het platform voornamelijk in Suriname opereren. Het beoogt de eenheid in de partij te bevorderen, de krachten te bundelen en kader te vormen ter ondersteuning van de verkiezingen van 2010. Het VHP Platform is volgens hem geen concurrent van VHP-Sympathisanten Nederland (VHP-SN) en ook geen afsplitsing. Het platform wil via zijn activiteiten in Suriname de partij versterken. “Misschien bestaan wij tot en met de verkiezingen van 2010, maar VHP-SN die bestaat en die gaat door”, benadrukt Jarbandan.

dWT foto/Eric Mahabier Humphrey Bhagwanbali (links) en Chris Jarbandan van het VHP Platform.-.

Penningmeester Bhagwanbali zegt dat het weer binnenhalen van uitgetreden VHP’ers ook tot de activiteiten behoort. “En dat gaat ook gebeuren. We hebben wat verrassingen”, belooft Jarbandan uitgetreden VHP’ers die reeds de toezegging hebben gedaan om de partij weer te joinen. Hij wil hierover niet veel kwijt en zegt het juiste moment daartoe af te wachten. Onder andere in Nickerie zal een grote exponent de partij weer joinen. “Wij gaan al die VHP’ers motiveren en mobiliseren weer naar de partij te gaan”, zegt de voorzitter. Bhagwanbali vindt dat een sterke VHP de verkiezingen moet ingaan en daarvoor alle krachten nodig zijn.

Zowel Jarbandan als Bhagwanbali geeft verder aan een goede relatie met het hoofdbestuur van de partij te onderhouden en deze in zijn activiteiten de komende periode te zullen steunen. Ze hopen evenwel ook de nodige ondersteuning van de partijleiding te krijgen voor hun activiteiten. VHP Platform wil vooral in de districten Nickerie, Commewijne en Saramacca met man en macht werken aan zetelwinst voor de partij.

“Wij zijn ter ondersteuning, zijn geen andere partij en hebben ook geen ander logo. We zijn geen concurrent van niemand”, benadrukt Bhagwanbali. Beide heren vinden dat de VHP bij de komende verkiezingen alles op alles moet zetten voor de winst. Ze geven aan dat een kleine VHP in het parlement ook betekent minder ministersposten en minder regeerverantwoordelijkheid. Om voor land en volk vanuit het machtscentrum te kunnen blijven werken zien ze graag dat de partij weer regeerverantwoordelijkheid krijgt met haar trouwe partners. Jarbandan remigreert binnenkort , mogelijk deze maand al, naar Suriname om van hieruit zijn krachten aan de partij te geven voor het behalen van de doelstellingen.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

02-06-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics