Nickerie.Net, dinsdag 10 juni 2008


Verras uw vader in Nickerie op vaderdag met een bloemstuk en/of dinerbon voor 2 personen

Nickerie - U zult wellicht al gemerkt hebben, ook dit  jaar biedt Nickerie.Net u de gelegenheid om uw vader in Nickerie te verrassen met een bloemstuk op vaderdag met een persoonlijke brief.  Als extra hebben we de optie toegevoegd voor een dinerbon in samenwerking met de populaire Nickeriaanse restaurant Pak Hap. Na een proefservice in de afgelopen jaren heeft Nickerie.Net besloten om deze service nu een permanente karakter te geven.

Bestelformulier

Onze bezorgers hebben ervaren dat het voor de moeders en de vaders vaak een heel emotioneel moment is om verrast te worden met een bloemstuk door hun kinderen, die duizenden kilometers van hun vandaan wonen.  Alhoewel de moeder- of vaderdag volgens de kalender maar 1 dagje duurt, duurt zo'n dag bijna voor allen diep in hun hart eeuwig. Een kleurrijke professioneel verzorgde bloemstuk kan nog dagen een warm hartelijk gevoel geven aan de ouders. Met de toevoeging van een dinerbon hoeven ze voor een dag ook geen zorgen te maken wat er gekookt moet worden, want er wordt al voor hun gekookt elders en zij hoeven maar aan te schuiven. Team Nickerie.Net heeft al jaren een goede relatie met de manager Manodj Kisoensingh en de eigenaar Fu van Pak Hap Hotel en Restaurant en de vertrouwensrelatie heeft geleid tot de keuze van dit restaurant www.pakhap.com.

Het verzorgingsgebied ligt tussen Henar- en Corantijnpolder en met een geringe toeslag kan ook Wageningen worden bediend. Bestellingen kunnen geplaatst worden via het bestelformulier op deze site en na ontvangst van de betaling wordt de definitieve bestelling doorgegeven aan de bloemist of de restauranthouder. Om de bloemist ruime voorbereidingstijd te geven, dienen de bestellingen liefst 2 dagen vooraf geplaatst te worden. Voor dit jaar is de prijs voor een bestelling vastgesteld op 25 Euro, inclusief bezorging en verwerking van een persoonlijke bericht op een kleuren briefpapier. Bestellers krijgen ook een pdf-kopie van de brief. De dinerbon voor twee personen heeft een waarde 25 euro's, actieprijs voor 2x 3-gangen menu.  Bestelt u het bloemstuk en een dinerbon tegelijk, dan betaalt u slechts 45,- bij elkaar.

Onze bloemenservice is inmiddels uitgebreid met bezorgingen ook voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, etc. Belangrijk te vermelden is, dat de opbrengst van deze service volledig wordt benut voor het onderhoud van deze website en het ontwikkelen van nieuwe promotiematerialen voor district Nickerie. Nickerie.Net wordt volledig onderhouden door vrijwilligers.

Bestel hier

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

10-06-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics