Nickerie.Net, maandag 30 juni 2008


Herstel-werkzaamheden Oost- West-verbinding bijna afgerond

Geplaatst: 24/06/2008

Paramaribo/Nickerie -  De werkzaamheden met betrekking tot het rehabiliteren en conditioneren van de Oost- West-verbinding vanaf de Coppenamebrug tot naar Nickerie, zijn zo goed als afgerond. De Baitali Group NV voert de werkzaamheden uit en is inmiddels de afdamming al gepasseerd. Als de weergoden meewerken, zullen de werkzaamheden binnenkort afgerond worden.

Voor veel autobestuurders is het nu een ‘lust’ om over de nieuwe gerehabiliteerde en gereconditioneerde weg te rijden. Helaas moet geconstateerd worden dat de gaten in Saramacca nog niet tot het verleden behoren. Het is DBS ter ore gekomen dat de ondernemer Tjonga Langa NV momenteel voorbereidingen treft om ook dit gedeelte aan te pakken zodat het probleem van de vele wegverzakkingen en kapotte delen aangepakt kunnen worden.

Door achterstallig onderhoud van de Oost- West-verbinding en door de vele klachten vanuit de samenleving, heeft het ministerie van Openbare Werken aanbestedingen gehouden om de weg weer in haar oude glorie te herstellen.

Zahier Azizahamad

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

24-06-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics