Nickerie.Net, dinsdag 29 juli 2008


Mediabeleid weer onder vuur na opzienbare moord 10 jarige Nickeriaanse

 

Het media beleid is, na de opzienbare moord op de 10 jarige Farousha Khodabaks, weer zwaar onderwerp van gesprek geworden. Personen geven na dit incident de verschillende mediahuizen er flink van langs en eisen per onmiddellijk van de overheid een herziening van het mediabeleid.

 

De begeleiding en bescherming van het kind is zoek. De overheid is hier ernstig in gebreken zegt Lilian Ferrier van het Bureau Kinder Ontwikkeling. Ferrier vraagt zich, evenals Karin Naarden Refos, af wat concreet is bereikt sinds minister Hendrik Setrowidjojo 1,5 jaar geleden terug is uit Geneve.

 

Refos die voorzitter is van de mediaboard voor kinderrechten zegt dat zon drie maanden geleden media directeuren door TCT minister Apinsa zijn uitgenodigd voor een onderhoud over regulering van het mediabeleid.

 

Blootstelling van kinderen aan geweld en seksfilms via tv heeft een ongekende invloed op t kind. Dit zegt Desi Truideman aan Radio 10.Truideman is van oordeel dat er drastische veranderingen nodig zijn. Het programma beleid op de tv en radio stations moet worden omgegooid.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Radio 10

28-07-2008

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics