Nickerie.Net, donderdag 31 juli 2008


Veertien gouden en 4 diamanten huwelijken in Nickerie

Yolanda Ho Asjoe, 30/07/2008

Nieuw-Nickerie - Achttien Nickeriaanse echtparen hebben gisteren voor hun gouden en diamanten huwelijk de gebruikelijk enveloppe gekregen van districtscommissaris Bhagwatpersad Shankar. Op zijn werkkamer heeft de burgervader deze groep toegesproken en hen bedankt voor de kracht die zij hebben gegeven voor land en volk. De echtparen die in de afgelopen periode hun 60-jarige huwelijksdag hebben herdacht zijn: Karijoikromo-Djokarso, Ramlal-Sheodulary, Bahoran-Sharman en Pahladsingh-Brindaban Panday.

Het echtpaar Karijoikromo-Djokarso neemt zijn enveloppe in ontvangst voor zestig jaar huwelijk. Samen met 17 andere paren zijn ze gisteren ontvangen op het districtscommissariaat.dWT (foto/Yolanda Ho Asjoe).

De echtelieden Soekhoe-Prahladsingh, Gahar-Gerballa, Kanhailal-Ghirrao, Ramdas-Awadpersad, Khedoe-Kanhai, Debidien-Bhawan, Soochit-Pritipalsingh, Kisoensingh-Kalipersad, Adhin-Roepa, Chaitie-Basant, Badal-Roepa, Kartowidjojo-Atmowinangoen, Doelrakim-Moekimin, Kartomenggolo-Kartisa en Pahladsingh-Guptar zijn vijftig jaar getrouwd.

Op 10 maart dit jaar heeft Parman (79) zijn diamanten huwelijk herdacht. Hij is blij dat hij deze dag mocht meemaken. Als cipier in de tweede rang heeft hij 21 jaar gewerkt in het district. Karijoikromo zegt dat hij veel ervaring heeft opgedaan en veel heeft geleerd. "Toen was het echt discipline, nu is alles milder." Samen met zijn vrouw heeft hij acht kinderen, van wie één is overleden. Met het klein salaris dat hij thuiskwam, kon zijn vrouw Paini (74) toch nog uitkomen. Dochter Eline is op vakantie in Suriname en zegt dat ze blij is deze dag met haar ouders te kunnen meemaken. "Mijn vader heeft hard gewerkt voor zijn gezin en ik ben heel erg trots op mijn ouders", zegt ze emotioneel.-.

Nickerie.Net Flower Service

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

30-07-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics