Nickerie.Net, zaterdag 09 augustus 2008


Bezoek Nickerie aan Para
Geplaatst: 08/08/2008

Nickerie -  In navolging van het bezoek dat enkele scholen van het district Para begin mei dit jaar hadden gebracht aan het district Nickerie voor een sport - en culturele uitwisseling, zullen enkele scholen van het district Nickerie in de periode 8 -10 augustus a.s. een bezoek brengen aan Para.
Het gaat hier om de volgende scholen: OS Paridise, OS Longmay, OS Delhiweg en OS Zeedijk. Deze scholen zullen vertegenwoordigd zijn met circa 500 sporters, meldt het directoraat Sportzaken.


Evenals het bezoek van Para aan Nickerie zullen ook educatieve dagtochten worden ondernomen naar bedrijven en plaatsen in het district, terwijl - naast de sportactiviteiten - culturele presentaties en voordrachten van de leerlingen van beide districten ook een onderdeel zullen vormen van het lijvige programma.

De leerlingen zullen elkaar in het André Brahim Stadion bekampen op de onderdelen voetbal, slagbal, atletiek, en volleybal. De educatieve en recreatieve dagtochten zullen afgelegd worden naar Zanderij I en Colakreek. De Nickeriaanse scholieren zullen verblijven te Billiton. Deze activiteit wordt georganiseerd door het directoraat Sportzaken, districtsafdeling Para.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

09-08-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics