Nickerie.Net, woensdag 13 augustus 2008


Andere ex-leerling Kisoensingschool maakte moordplan bijna waar

Asha Chaturi, 12/08/2008

NIEUW-NICKERIE - De politie van Nickerie onderzoekt een zaak waarin de twaalfjarige AM, wonende te Nannipolder, de tienjarige Viresh Ramlal met een mes aanviel. Het mes raakte Ramlal lichtjes bij zijn borst en buikgedeelte, waardoor een schram van ongeveer 25 cm te zien is.

Opgelopen schram door Viresh RamlalOpgelopen schram door Viresh Ramlal

Ramlal is de vorige week maandag door AM langs de straat staande gehouden. AM was op zijn bromfiets en Ramlal op zijn fiets. Vrijwel gelijk nadat Ramlal stilhield haalde AM een mes uit zijn achterzak en poogde Ramlal een steek toe te brengen. “Ik zag het mes en worstelde met hem en kon me uit de voeten maken”, vertelt Ramlal aan dWT, met tranen in de ogen. Het motief van de daad is nog niet bekend. Het enige dat bekend is, is dat AM publiekelijk heeft laten weten twee leerlingen van de OS Kisoensingschool, waar hij op 7 april vanwege wangedrag werd afgeschreven, te zullen vermoorden.

De zaak kwam aan het rollen toen leerlingen van de Kisoensinghschool, die de worsteling tussen AM en Ramlal hadden meegemaakt, dit doorspeelden aan de plaatselijke onderwijsinspecteur en leerkrachten. Ramlal zelf was niet van plan de gebeurtenis door te vertellen, ook niet aan zijn ouders, omdat AM hem met de dood had bedreigd. Tegen zijn ouders had het slachtoffer alleen verteld dat hij niet meer naar school wilde gaan, zonder een reden daarvoor op te geven. Ouders en verzorgers zijn ongerust door deze recente gebeurtenis, terugdenkend aan de moord op de tienjarige Farousha Khodabaks, enkele weken geleden. “Moeten er meer doden vallen voordat er maatregelen getroffen zullen worden”, vragen ongeruste ouders van de Clarapolder en omgeving zich af.

Astrie Kalloe, de moeder van Ramlal is er niet over te spreken dat AM nog vrij rondloopt, terwijl hij de uitspraak heeft gedaan om twee leerlingen te weten Ramlal en een zekere SC te zullen vermoorden. AM is een vriend van Prewesh Kanhai, die recentelijk de moord pleegde op Khodabaks.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

13-08-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics