Nickerie.Net, dinsdag 19 augustus 2008


Regering praat met rijstexporteur Ramadhin
Geplaatst: 19/08/2008

Nickerie -  Vicepresident Ramdien Sardjoe heeft samen met de ministers Clifford Marica van Handel en Industrie en Chandrikapersad Santokhi, minister ad interim van Landbouw, Veeteelt en Visserij, gistermorgen een gesprek gehad met rijstexporteur Ramadhin. De exporteur heeft aangegeven dat de vergunningprocedure voor export van rijst voor hem vertragingen oplevert. De knelpunten zijn uitputtend besproken met de vicepresident en de ministers. De exporteur heeft aangegeven bereid te zijn zich te houden aan de richtlijnen.

Vermeldenswaard is, dat bootgegevens niet nodig zijn bij de aanvraag van rijstexportvergunningen. De regering blijft er alles aan doen om de export vlot en zonder vertraging te laten verlopen, meldt de afdeling Voorlichting van het ministerie van Handel en Industrie. Dat is ook bij de meeste exporten het geval geweest.

Het ministerie van Handel en Industrie maakt in dit kader bekend, dat de vergunningen van exporteurs, die nauwgezet de richtlijnen van het ministerie volgen, binnen maximaal 2 werkdagen zullen worden afgehandeld.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

19-08-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics