Nickerie.Net, woensdag 27 augustus 2008


Parbo Night 2008 zorgde voor gezelligheid in Nickerie - maar ook voor veel glasscherven op straat
Geplaatst: 25/08/2008

Nickerie -  Op zaterdag 23 augustus kon het district Nickerie wederom genieten van de swingende muziek van de Kasimex Houseband. Op deze dag trokken in de avonduren heel veel mensen naar de hoek van de Oostkanaal- en de R.P.Bharosstraat om de Parbo Night te vieren. Ook uit Paramaribo en andere hoeken van het land kwamen de mensen om van dit evenement te genieten. Voor de start van dit jaarlijks terugkerende bierfestijn, was het de Parbo Brassband die voor de nodige sensatie zorgde. Het opgekomen publiek heeft tot in de kleine uurtjes mogen genieten van de artiesten van Kasimex Houseband en DJ Mario die op de juiste momenten zorgde dat het publiek niet stil kon staan. De schoonmaakdienst moest echter overuren maken om het veel glasscherven rond om de feestlocatie op te ruimten.

Foto-impressie Parbo Night Nickerie 2008

De laatste tijd valt op dat Nickerie een uitstekende plek is voor een bezoek. Vele vakantiegangers kunnen zo in het westen hun hart ophalen en genieten van een geweldige sfeer. Parbo Night 2008 zal menigeen niet vergeten! Er verdween meer dan vier duizend liter bier achter de dorstige feestende kelen die avond. Bezoekers tijdens Parbo Night maakten verder ook nog de opmerking dat de groep jongeren beneden de 18 jaar ook goed op de been was. Onder deze groep bevonden zich enkele jongeren die ook rijkelijk het gerstenat door hun kelen lieten vloeien.

Een bezoeker merkte tegenover DBS op dat terwijl de regering een antirookcampagne voert, party’s waar alcohol aan te pas komt, zonder enige beperking mogen worden georganiseerd. In de ochtenduren moesten automobilisten erop letten dat zij in de buurt waar Parbo Night was gehouden, geen schade aan hun banden kregen. Er lag een heleboel scherven op de straat, waarbij uitwijken niet altijd mogelijk was. De feestvierders hebben namelijk de avond ervoor flessen aan diggelen geslagen. Tot gistermiddag waren en nog glasscherven waar te nemen.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

25-08-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics