Nickerie.Net, dinsdag 26 augustus 2008


Enorme belangstelling voor Braziliaanse “sky writers” tijdens Carifesta X in Guyana
Geplaatst: 26/08/2008

Guyana -  In het afgelopen weekeinde hebben duizenden mensen genoten van de Braziliaanse “sky writers”. Zeven vliegtuigen hebben in de buurt van de zeedijk, te Vlissingen Road, vliegwerk op hoog niveau vertoond in de lucht. Dit was ook een van de activiteiten die op schema stonden van Carifesta X. Tijdens het optreden in de lucht was ook het Guyanese staatshoofd Bharrat Jagdeo samen met zijn kabinetsleden aanwezig. Het publiek, dat op bepaalde momenten verrast en opgewonden reageerde, kon zijn ogen niet geloven.

Het was gewoon geweldig om te zien hoe de sky writers met z’n allen gedurfde vliegbewegingen maakten. De sky writers hebben bij aanvang eerst Carifesta X gevormd met hun rookslierten, alvorens zij andere indrukwekkende vliegstunts demonstreerden. Zowel jong als oud was bijzonder onder de indruk van de zeer bedreven sky writers. Velen hadden nooit eerder zoiets aanschouwd.

Een van de andere vertoningen in de lucht was het moment, toen de vliegtuigen een tekening van een hart vormden, als teken van liefde voor Guyana en saamhorigheid van de deelnemende landen die meedoen aan Carifesta X. De feestelijke sfeer in het gastland maakt dat feestvierders op verschillende locaties tot laat in de avond zitten te chillen onder het genot van een Banks-pilsje, dat door de organisatie is omgedoopt tot het officiële Carifesta-bier.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

25-08-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics