Nickerie.Net, dinsdag 02 september 2008


Clinic Midexa opent deuren voor publiek
Geplaatst: 02/09/2008

Paramaribo -  Het Medisch Diagnostisch Centrum opent morgen de deuren van zijn nieuwe supermoderne kliniek “Clinic Midexa”. Deze kliniek is de tweede grote kliniek van NV Medisch Diagnostisch Centrum. De eerste kliniek, Xaviera’s Kliniek, is gevestigd aan de Burenstraat. Clinic Midexa heeft het modernste echoapparaat en de modernste CT-scan. Clinic Midexa is het eerste en enige radiologisch centrum, waar er alleen digitale diensten worden aangeboden. De motor achter Clinic Midexa is drs. José Willemsberg, de welbekende radioloog in Suriname. Drs. Willemsberg is behalve radioloog ook ondernemer en levert een bijzondere bijdrage aan de gezondheidssector in Suriname. Hij is verder erg actief in heel wat verenigingen.

De diensten die door Clinic Midexa aangeboden zullen worden zijn: CT- scan (whole body), CT-angio, echografie, duplex doppler, mammografie, röntgenonderzoek en doorlichting. Clinic Midexa is 100% particulier initiatief. Drs. Willemsberg vertelt dat de totstandkoming van de kliniek niet over rozen is gegaan. Hij heeft heel veel tegenslagen gehad, maar is blij dat de opening morgen een feit zal zijn.

Drs. Willemsberg gaf tijdens een persconferentie gisteren te kennen dat de opening van Clinic Midexa niet het einde is, maar juist het begin van een grote onderneming. Hij heeft veel plannen. Zo wenst hij in de toekomst een particuliere ambulancedienst op te zetten voor vooral Paramaribo Noord en eventueel de omliggende ziekenhuizen. Daarnaast zijn er plannen om de prenatale zorg te upgraden. Zowel SZF-verzekerden als de on- en minvermogenden en andere ziektekostenverzekeraars kunnen gebruik maken van de diensten van Clinic Midexa.


Santi Sieuw

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

31-08-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics