Nickerie.Net, maandag 08 september 2008


VHP delegatie bracht bezoek aan het rijstdistrict

Asha Chaturi, 08/09/2008

NIEUW-NICKERIE - Het afgelopen weekeinde heeft een topdelegatie van de VHP onder leiding van vicepresident Ramdien Sardjoe een bezoek gebracht aan het rijstdistrict. Tot de delegatie behoorden minister Ganeshkoemar Kandhai van Openbare Werken (OW) , Maurits Hassankhan van Binnenlandse Zaken (BZ), Justitieminister Chandrikapersad Santokhi, Stanley Raghoebarsing van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), assembleeleden en andere prominenten van de partij.

Sardjoe heeft gesprekken gevoerd met de VHP-achterban om hem op de hoogte te stellen van de activiteiten waarmee zij bezig zijn. Kort voor vertrek is er een meeting gehouden voor de districts -en ressortraadsleden. Ook werden jongeren van de VHP afgelopen vrijdag toegesproken om hen aan te moedigen goede keuzes te maken.

Zaterdag heeft de delegatie bezoeken gebracht aan verschillende gebieden in het rijstdistrict waar er werkzaamheden worden uitgevoerd door OW. Sardjoe zegt bijzonder onder indruk te zijn van de vele goede werken van zijn regering. Hij zegt dat deze regering het belang van het volk dient en in geen geval haar eigen belangen. Ook zei hij nu precies te weten dat de gelden die voor Nickerie worden vrijgemaakt goed besteed worden.

Met name goede infrastructuur is bijzonder belangrijk voor elke gemeenschap. Daarom zal de regering niets nalaten om dit in goede banen te leiden. Door aanpak van het wegennet kunnen niet alleen de mensen zich beter verplaatsen, maar komt ook de productie beter op gang. Er worden nu wegen aangepakt die al 20 jaar niet zijn onderhouden.

Een voorbeeld hiervan is Henar serie 12. Nu zijn de wegen zodanig aangepakt dat ze goed begaanbaar zijn. Ook bracht de delegatie een bezoek aan het bejaardencentrum Pawan Dhaam. Bij de opening van dit centrum was de vicepresident uitlandig waardoor hij niet aanwezig kon zijn. Hij zag het als een verplichting om de seniore burgers te bezoeken en zijn achterban te informeren over de gang van zaken binnen de partij.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

08-09-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics