Nickerie.Net, vrijdag 12 september 2008


Infrastructuur Serie 12 te Henarpolder wordt gerehabiliteerd
Geplaatst: 10/09/2008

Nickerie -  Het ministerie van Openbare Werken sectie Nickerie is niet lang terug gestart met het rehabiliteren van de wegen gelegen in wooncentrum Groot Henarpolder Serie 12. Deze wegen ondergaan na meer dan tien jaren een metamorfose. OW sectiehoofd M. Badal deelde DBS mede dat de rehabilitatie te Serie 12 gaat over een totale lengte van bijkans 2 kilometer. Badal zegt dat de wegtrenzen zullen worden uitgediept. Verder zullen er op vijf locaties een totaal van 60 stuks duikers gelegd worden.

Het OW-sectiehoofd heeft aangegeven dat er in totaal 5.000 kuub klinkzand en 950 kuub schelpzand op de wegen verwerkt zal worden. Recentelijk heeft de vicepresident Ramdien Sardjoe zich ook op deze locaties georiŽnteerd. Sardjoe zei blij te zijn dat de gelden die vrijgemaakt worden voor projecten, goed worden besteed. Hierdoor wordt de leefklimaat van de burgers verbeterd. Van Serie 12 is het bekend dat bij regenval, de wegen niet begaanbaar zijn. Schoolkinderen zijn genoodzaakt om dwars door alle modderpoelen heen zich een weg te banen om de hoofdweg te bereiken en vervolgens met de bus verder te trekken naar school.

De bewoners van Serie 12 zijn blij zijn met het initiatief en dat de vp in persoon samen met OW-minister Ganeshkoemar Kandhai zelf is komen kijken wat de ontwikkelingen zijn van het project. OW-sectiehoofd Nickerie, M. Badal, heeft aangegeven dat het project op schema zit en binnen 35 werkdagen zal moeten worden opgeleverd. De aannemer M.Goedar is belast met de uitvoer van de werkzaamheden te wooncentrum Groot Henarpolder Serie 12, niet ver van de Henarbrug over de Nickerierivier.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

10-09-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics