Nickerie.Net, maandag 29 september 2008


VHP trekt met kader naar westen

Beta Debidien, 29/09/2008

NIEUW NICKERIE - Meer dan duizend kaderleden van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) bezochten Nickerie het afgelopen weekend in verband met de uitvoering van het kaderprogramma nieuwe stijl. De groep werd geleid door partijvoorzitter Ramdien Sardjoe vergezeld door de ministers Kermechend Raghoebarsing van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) en Ganeshkoemar Kandhai van Openbare Werken, parlementariërs en partij prominenten.

Districtscommissaris Bhagwatpersad Shankar verwelkomt vicepresident en VHP-partijvoorzitter Ramdien Sardjoe en delegatie in Nickerie.-.

Volgens Sardjoe wil de VHP met deze nieuwe aanpak de jonge kaderleden laten kennismaken met projecten die nu landelijk door de regering worden uitgevoerd. Door gesprekken tussen de jongeren en beleidsmakers wil de partij erachter komen wat leeft onder jongeren en hoe daarop het beleid af te stemmen. “Ze moeten ook zien wat en waar de problemen liggen van de samenleving”, zegt Sardjoe. “Wij moeten steeds proberen om in ons denken, doen en handelen progressie te maken en niet te blijven steken in de sfeer van emoties en het bevredigen van situaties die ons bezig houden in de persoonlijke sfeer”, hield Sardjoe de jongeren voor.

De VHP draait vanaf 1990 regelmatig trainingsprogramma's, waarbij de doorstroming van de jongeren één van de essentiële doelstellingen is van de partij. Voor het invullen van de belangrijke posten wordt op de eerste plaats keuze gemaakt uit dat kader.

Sardjoe ging ook in op de wijze van politiekvoering die de VHP zich heeft voorgenomen. “Wij willen de jongeren niet een opsomming geven van zaken en feiten die slecht zijn, maar willen juist aangeven wat goed is bij ons en van de VHP. Onze denkbeelden en doelstellingen van politiekvoering zijn zaken die wij wensen over te dragen aan jongeren, zodat wij een Suriname kunnen krijgen waarbij er op een waardige manier politiek kan worden bedreven en dat de VHP in deze nieuwe stijl van politiekvoering via deze jongeren het voorbeeld kan zijn”, aldus Sardjoe.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

29-09-2008

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics