Nickerie.Net, donderdag 23 oktober 2008


VHP platform achter Sardjoe

Eric Mahabier, 23/10/2008

DEN HAAG - "Zolang hij de voorzitter van de VHP is, ondersteunen wij hem en zijn bestuur volledig", deze verklaring geeft voorzitter Chris Jarbandhan namens het VHP Platform aan dWT. "Hij heeft zoveel veranderd, we hebben nu jonge ministers, jonge ambassadeurs en jonge bestuursleden.

Voorzitter Sardjoe zet zich volledig in voor de VHP", vervolgt Jarbandhan zijn lofuiting. Ook medeoprichter Humphrey Bhagwanbali van het VHP Platform zegt volledig te staan achter Sardjoe. Beide VHP’ers zijn het oneens met "opposanten" in de partij die Sardjoe bekritiseren in zijn manier van leidinggeven. "Iedereen heeft een eigen stijl. Het zijn een paar mensen die steeds beweren dat het niet goed gaat. Wat gaat niet goed met de VHP, laten ze me dat uitleggen" reageert Bhagwanbali verder.

Van links naar rechts Carlo Leming (adviseur), Ravee Rambharose (vicevoorzitter), Ricardo Esajas (lid), Chan Chitan (penningmeester), Muradin Asruf (tweede secretaris), Chris Jarbandhan (voorzitter) en Humphrey Bhagwanbali (tweede penningmeester), dinsdagavond tijdens een bestuursvergadering. dWT foto/ Eric Mahabier -.

"Voorzitter Sardjoe is op een democratische wijze voor vijf jaren gekozen en we gaan onder zijn leiding de verkiezingen in" benadrukt Jarbandhan verder. Het VHP Platform heeft intussen een volledig bestuur gevormd en zal in januari, wanneer de VHP haar 60jarig bestaan viert, naar Suriname afreizen voor een kennismakingsbezoek. "We gaan de voorzitter ook duidelijk maken dat we volledig achter hem en zijn bestuur staan" zegt Jarbandhan.

Volgens de voorzitter van het VHP Platform zal Suriname een verloren land worden indien deze coalitie weggestemd wordt. "Deze regering mag op geen enkele manier naar huis gaan”. Zowel Jarbandhan als Bhagwanbali roepen alle VHP’ers op de gelederen te sluiten. Het platform zal de komende periode actiever zijn bij veldactiviteiten van de VHP in vooral de districten Nickerie, Saramacca, Commewijne, Wanica en Paramaribo.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

23 -10-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics