Nickerie.Net, vrijdag 31 oktober 2008


Noodzaak meer verkeerslichten in Nickerie groot

Asha Chaturi, 31/10/2008

NIEUW-NICKERIE - De minister van Openbare Werken (OW) Ganeshkoemar Kandhai is momenteel bezig samen met de afdeling Verkeer van Justitie en Politie mogelijkheden te bekijken om op de drukke kruispunten in Nieuw-Nickerie verkeerlichten te plaatsen.

Vanuit de Nickeriaanse gemeenschap is momenteel de roep naar twee groepen verkeerslichten erg groot. Die moeten worden geplaatst op het kruispunt AK Doergasawhstraat en FO Lashleystraat. Deze wegen verbinden het westen van het district met de hoofdplaats Nieuw-Nickerie. Het ander verkeerslicht moet komen op het kruispunt met de Doerga Mall. Door de toename van voertuigen in het rijstdistrict, wordt het steeds drukker op die wegen.

Harold Sussenbach, hoofd van de afdeling Verkeer in het rijstdistrict, zegt aan dWT dat de aanrijdingen in Nieuw-Nickerie zijn toegenomen. Cijfers had hij niet voorhanden. Kandhai kan niet concreet aangeven wanneer de verkeersregelaars worden geplaatst. Wel belooft hij dat een deel van de oude verkeerslichten uit Paramaribo bestemd is voor Nickerie. OW zal afhankelijk van de behoefte en urgentie, op korte termijn invulling geven aan de wens van de Nickeriaanse gemeenschap. Slechts op één kruispunt in het rijstdistrict staan er verkeerslichten.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

31 -10-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics