Nickerie.Net, maandag 03 november 2008


Militair achtste verkeersdode in Nickerie

Asha Chaturi, 03/11/2008

NIEUW -NICKERIE - Bromfietser Chatterpal Jaughahdin (34) is de achtste verkeersdode in Nickerie. Hij is gisterochtend om drie uur tegen een mast opgereden. Jaughahdin die militair van beroep was, was op slag dood.

Het ongeval heeft zich voorgedaan aan de Fredericiweg in de omgeving van het restaurant New China. Hij kwam vanuit Nieuw-Nickerie en reed naar Paradise. De duo-rijder is met zware lichamelijke letsels in het ziekenhuis opgenomen. Egmond Letterboom, territorial Commandant Nationaal Leger regio west, zegt desgevraagd dat het een zwaar verlies is voor het leger.

De commandant beschrijft het slachtoffer als een vrij rustig persoon, spontaan en hulpvaardig. “Hij was iemand die zijn werk correct deed. Hij was soldaat eerste klasse en heeft elf jaar lang zijn krachten gegeven aan het leger.” Vorig jaar is Jaughahdin gedecoreerd voor tien jaar trouwe dienst. Letterboom zegt dat hij een begrafenis met militair eerbetoon zal krijgen. Het lijk is in beslag genomen voor obductie. Met Jaughahdin komt het landelijk verkeersdodencijfer op 66.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

03 -11-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics