Nickerie.Net, donderdag 06 november 2008


Echtpaar omgekomen bij verkeersongeval Oost-West verbinding
Geplaatst: 06/11/2008

Nickerie -  De 61-jarige autobestuurder Soekram Narain en zijn 58-jarige echtgenote Jaikoemarie Lachmansing zijn maandagmiddag omstreeks 18.00 uur na een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding te Coronie komen te overlijden. Soekram en Jaikoemarie, beiden Nederlanders, vertoefden met vakantie in Suriname. In een gehuurde auto reden zij over de J.S.P. Kraagweg komende vanuit de richting van Nickerie gaande richting Saramacca.

Tussen km 95 en 96 verloor de autobestuurder door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig. De auto kwam te slippen, geraakte van de weg en botste vervolgens aan de rechterkant van de weg op tegen een stevige boom. De slachtoffers waren op slag dood en raakten bekneld in het voertuig.

Met behulp van de brandweer konden de ontzielde lichamen uit het voertuig worden gehaald. Door de aangetroffen situatie bestaat het vermoeden dat Soekram, die in het bezit was van een Nederlands rijbewijs, met een vrij hoge snelheid moet hebben gereden. De materiele schade aan het voertuig is aanzienlijk. De ontzielde lichamen zullen na sectie worden afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Coronie is belast met het onderzoek van dit ongeval. Met dit fatale verkeersongeval ongeval komt het aantal verkeersdoden op 68.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

06 -11-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics