Nickerie.Net, dinsdag 18 november 2008


VHP Platform keurt acties vernieuwingsbeweging af

Eric Mahabier, 18/11/2008

DEN HAAG - Voorzitter Chris Jarbandhan en adviseur Carlo Leming van het VHP-platform reizen volgende maand naar Suriname voor mobilisatie tegen de vernieuwingsbeweging van Bholanath Narain en Asis Gajadien. Het VHP-platform keurt de acties af die de vernieuwingsbeweging onderneemt tegen partijvoorzitter Ramdien Sardjoe. Volgens het platform bestaat de vernieuwingsbeweging slechts uit enkele personen en heeft zij verder geen draagvlak onder de partijstructuren. Het platform is van plan de komende periode een actieve campagne te voeren die moet aangeven dat Sardjoe nog altijd als partijleider gedragen en geaccepteerd wordt.

Van links naar rechts de bestuursleden Humphrey Bhagwanbali, Ricardo Esajas, Carlo Leming, Asha Jhinnoe, Muradin Asruf, Poespa Sewnath en Chris Jarbandhan van het VHP-Platform (dWT foto/ Eric Mahabier).

Volgens de bestuursleden Humphrey Bhagwanbali, Ricardo Esajas en Muradin Asruf blijft het platform de “democratisch” gekozen partijvoorzitter Sardjoe ondersteunen. “We staan voor de verkiezingen en het wordt steeds duidelijker dat die heren van de vernieuwingsbeweging de partij gewoon schade toe willen brengen en niet helpen aan een verkiezingswinst. Wij gaan ons daar heftig tegen verzetten,” zegt Jarbandhan verder. “Wij vragen ons echt af waarmee de heren van die beweging bezig zijn.

Sardjoe is onze partijleider en we gaan hem volledig ondersteunen.” stelt Leming. “Ze zijn bezig de VHP te gronde te richten. Waarom komen ze hun zegje niet in de Olifant doen,” vraagt Esajas zich af. “Sardjoe is de geschiktste man om de VHP te leiden. Hij is jarenlang met wijlen voorzitter Lachmon geweest en kent de partij in alle hoeken. Hij is het gezicht van de partij,” zegt Jarbandhan. Leming is van mening dat Sardjoe alles doet wat hij kan, voor zijn achterban. “Ik denk niet dat Lachmon meer zou kunnen doen dan Sardjoe heeft gedaan. Dat is een feit”.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

18 -11-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics