Nickerie.Net, vrijdag 28 november 2008


Sharmila Mangal slaat hard terug: ‘Doekhie is een politieke VARKEN’
Geplaatst: 29/11/2008

Paramaribo -  ‘Doekhie is een politieke varken en moet maar even kijken wat hij met zichzelf kan doen. De dc van Nickerie heeft ooit al gezegd dat Doekhie lijdt aan onanie en ik heb ook al eerder aangegeven dat hij lijdt aan politieke jeuk, voortvloeiende uit politieke psoriasis die hij geprobeerd heeft in het parlement kwijt te raken, middels het uitdelen van een klap aan de voorzitter van DNA, maar waar hij een pak rammel heeft gekregen. Hij heeft een jaar lang zijn grote politieke bek dichtgehouden als een lafaard.’ Dit is de felle reactie van VHP-parlementariër Sharmila Mangal op uitlatingen van NDP-parlementariër Rashied Doekhie.

De NDP’er zou hebben gezegd dat het in feite de huidige VHP-voorzitter Ram Sardjoe zijn schuld is dat wijlen VHP-voorzitter Jagernath Lachmon is overleden. Mangal is furieus over die uitlatingen.

Sardjoe is volgens Mangal een ‘zeer respectabel persoon’ en kan in de Surinaamse gemeenschap niet worden weggedacht. Dat komt door zijn meer dan 40-jarige politieke loopbaan. ‘Een politieke loopbaan, waarbij hij met vele opofferingen heeft gestreden voor zaken uiteenlopende van emancipatie van de Surinamers van Hindoestaanse komaf tot herdemocratisering van ons land. Een staat van dienst waar we U tegen dienen te zeggen en dat aangetekend moet worden dat een vuilnisbelt als Doekhi daar in geen duizend levens aan kan tippen’, weet Mangal.

Doekhie staat volgens haar in de hele wereld bekend als een vechtjas en iemand die een polygame levensstijl op na houdt. Eigenschappen die gelijk staan aan dieren. ‘Maar laat het gezegd zijn dat we dat kolderniveau van exponenten uit de NDP behoorlijk zat zijn. Laat Doekhi gewaarschuwd zijn. Wij jongeren van de VHP zijn te allen tijde paraat om de aanvallen op de VHP te beantwoorden. De shanti-politiek geeft leiding aan onze politiekvoering maar we kennen geen shanti tot elke prijs. De oorlog schuwen wij niet’, aldus Mangal.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

28 -11-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics