Nickerie.Net, donderdag 25 december 2008


Pas getrouwde jongeman omgekomen bij tractor ongeluk

Asha Chaturi, 22/12/2008

NIEUW-NICKERIE - Rajesh Kasi (23), die vier dagen geleden in het huwelijksbootje is gestapt, is op zondag 21 december jl. omstreeks tien uur aan de Krappahoeklaan in het rijstdistrict door een tractorongeluk overleden. Kasi was zondagochtend samen met nog drie anderen bezig met natte grondbewerking. Op gegeven moment vroeg een collega, die met zijn tractor in de modder vastzat, hem om hulp om de tractor los te trekken. Kasi zat op den duur zelf ook vast en probeerde van de machine af te stappen toen die omkantelde.

De boot met daarin het lijk van de overleden Rajesh Kasi, wordt door enkele arbeiders in een kanaal voortgeduwd. De pas getrouwde man overleed zondag door een bizar ongeval toen een tractor, waarmee de grond bewerkt werd, omkantelde en hem in 30 centimeter hoog water dooddrukte.-dWTfoto/Asha Chaturi .

Het slachtoffer werd 30 centimeter in de modder gedrukt en stierf vermoedelijk de verdrinkingsdood. Voor de familie, maar vooral voor de kersverse echtgenote, kwam het nieuws erg hard aan. De politie had door de drassigheid van het veld en de regens moeite het lijk te vervoeren; er moest een boot worden ingezet. Er zal lijkschouwing verricht worden om de juiste doodsoorzaak vast te stellen. Het ongeval met Kasi is het eerste dodelijke met een tractor voor dit jaar. Vorig jaar tegen deze tijd voltrok er zich ook al een soortgelijk ongeluk.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

24 -12-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics