Nickerie.Net, zaterdag 03 januari 2009


Ronny Ho A Sjoe toprechercheur gewest Nickerie in 2008

Geplaatst: 02/01/2009

Paramaribo -  De viering van de jaarafsluiting op het hoofdbureau van politie te Nieuw Nickerie, was behalve feest ook het moment van waardering van manschappen die zich verdienstelijk hebben gemaakt. Zo is de politie-agent eerste klasse Ronny Ho- A –Sjoe uitgeroepen tot Man van het Gewest. Hij is ook nog Toprechercheur van het Jaar 2007.

De korpsleiding haalde aan dat Ho A Sjoe gelet op zijn werkdiscipline en prestaties een voorbeeldfiguur is voor overige collega's. GPK August Sabajo zei dat Ho A Sjoe in de afgelopen periode klaarheid heeft weten te brengen in wat zwaarwichtige cases. Samen met Ho A Sjoe, die werkzaam is op post Nieuw Nickerie, zijn nog 5 collega's gehuldigd. Deze zijn Suradj Radjie, Anoep Raghoenath, Wiren Ramadhin, Ponirin Wongsoredjo, Tiresh Changoer en Widesh Ramsaran.

Ook is aangegeven dat de politieman Wendel Salim het prachtig heeft gedaan op de afdeling Verkeer. De gehuldigde personen zijn op basis van hun klantvriendelijkheid, inzet, prestatie, betrouwbaarheid, werkinzicht, collegialiteit en opmaak van politie-dossiers door hun respectieve resort-commandanten geselecteerd. Enkelen onder de gehuldigden waren zeer verrast toen hun namen werden genoemd. Voor hun geleverde werkprestaties zijn de gehuldigde zonen van hermandad beloond met lovende woorden en een geschenkje.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

02 -01 -2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics