Nickerie.Net, woensdag 21 januari 2009


Bromfietser omgekomen door verdrinking
Geplaatst: 19/01/2009

Nickerie -  De politie van Nickerie is gistermorgen, na gealarmeerd te zijn, gestuit op het ontzielde lichaam van de 28-jarige Gayapersad Mahinder, afkomstig uit Clarapolder-B, in een kanaal langs de Gemaalweg te Nickerie. Gayapersad die volgens verkregen informatie de dag ervoor uit huis was vertrokken naar zijn werk, keerde niet meer naar huis. Reden genoeg voor zijn naaste familieleden om op zoek te gaan naar hem. Radjinder Rigpal, zijn werkgever, zei dat hij inderdaad aan het werk was en na zijn werkloon ontvangen te hebben het werk na zeven uur had verlaten. Kort daarna had Gayapersad contact met zijn wederhelft, met de mededeling dat hij tegen een uur of tien thuis zou komen en wat eten mee zou brengen. Helaas kwam het niet meer zover.

Na herhaalde malen bellen, bleek zijn toestel niet meer bereikbaar te zijn. De ongeruste familie heeft gisterochtend wederom haar zoekactie voortgezet. Na uren zoeken, zagen zij op gegeven moment de werktas van Gayapersad drijvend in het kanaal, met vlak ernaast zijn helm. Ook vonden zij verderop een van zijn slippers in het water. Omstanders hebben hun medewerking verleend en het lichaam onder politietoezicht uit het water gevist. Het ontzielde lichaam van Gayapersad is door de politie in beslag genomen.

Er zal obductie op het lijk gedaan worden. Het vermoeden bestaat dat Gayapersad samen met zijn bromfiets in het water is terechtgekomen.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Dagblad Suriname

19 -01 -2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics