Nickerie.Net, vrijdag 30 januari 2009


Taxichauffeur bruut vermoord

Asha Chaturi, 30/01/2009

NIEUW-NICKERIE - Het lijk van de 42-jarige taxichauffeur Perkash Soechit is gistermorgen tegen 06:30 aangetroffen langs de Noordpolderdamweg in Nickerie. Het lichaam vertoonde steek- en snijverwondingen. Zijn voertuig dat ook was weggenomen, is later op de dag teruggevonden en door de politie van Nickerie in beslag genomen. De politie in het rijstdistrict stuitte op het onbeheerd achtergelaten voertuig, waarin bloedsporen zijn aangetroffen.

Rechercheurs van de politie in Nieuw-Nickerie doen sporenonderzoek in en rond het Guyanees voertuig dat gisteren onbeheerd is aangetroffen. Hoewel er nog weinig details beschikbaar zijn vermoedt de politie een misdrijf, omdat er bloedsporen in de auto zijn aangetroffen.-. dWT foto / Asha Chaturi
dWT foto / Anthony Jankie Het lijk van de 42-jarige taxichauffeur Perkash Soechit wordt onderzocht door onder meer politierechercheurs. Het slachtoffer is gisteren ontdekt aan de Noordpolderdamweg en blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gebracht.-.

De auto, van het merk Toyota Premio en met kentekennummer PLL 3237, werd tegen acht uur s morgens opgemerkt door omwonenden van een zijsteeg van de Soekramsingstraat. Afgaand op het kentekennummer, vermoedt de politie dat de eigenaar uit Guyana afkomstig moet zijn.

Gewestelijk politiecommandant August Sabajo wil in het belang van het onderzoek niet veel informatie kwijt. Ondertussen is een grote zoekactie op touw gezet naar de mogelijke daders. Of er hulp zal worden ingeroepen van de Guyanese politie is niet duidelijk. Het onderzoek richt zich voorlopig nog binnen de grenzen.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

30 -01 -2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics