Nickerie.Net, woensdag 11 maart 2009


Holika-avond in Nickerie overschaduwd door twee verkeersdoden

Nickerie - In het district Nickerie hebben op holika-avond zich twee fatale aanrijdingen voltrokken. Dit terwijl mensen nog aan het feestvieren waren. Een frontaal ongeluk tussen twee bromfietsers en een ongeluk met een wagen overschaduwden deze anders zo vrolijke holika-avond.

Te Hamptoncourtpolder, aan de Parmessarweg zijn twee bromfietsers die mekaar tegenliggers waren in frontale botsing gekomen. Dit gebeurde omstreeks tien uur s’avonds. Hierbij is de 22 jarige bromfietser Shailendra Mohan die richting Nieuw Nickerie reed, overleden.

Bijkans twee uurtjes na dit geval, botste een Toyota Chaser met drie inzittenden aan boord op tegen een stenen muur. Dit verkeersongeval heeft zich voltrokken aan de Fredericiweg. De brandweer moest aan te pas komen om de slachtoffers te bevrijden. De 21 jarige politieagent Sherbahadoersingh Koemarsingh, werkzaam als Biker in Paramaribo, is hierbij om het leven gekomen, terwijl de gezondheidstoestand van de twee andere inzittenden kritisch zijn. De wagen is total loss verklaard.

De politie van Nickerie is nog bezig met het verder onderzoek. Beide lijken zijn voor obductie in beslag genomen. In Nickerie zijn dit jaar hiermee al vijf verkeersdoden te betreuren.

Nickerie.Net condoleert alle nabestaanden met dit groot verlies.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

11-03-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics