Nickerie.Net, woensdag 18 maart 2009


Beste familieleden, vrienden en kennissen,

 “Fietsen voor fietsen’. Onder dit motto ga ik van 19 tot en met 21 maart samen met twintig medewerkers, vrijwilligers en stagiaires van de WINgroep fietsen van Paramaribo naar Nickerie, 230 kilometer.

Wij gaan deze uitdaging aan voor een goed doel, geld inzamelen voor de aanschaf van  rolstoelfietsen en tandems voor de gehandicapte kinderen van het zuster Dankerscentrum te Nieuw Nickerie en fietsen voor de kinderen van het kindertehuis Gaytrie te Nieuw Nickerie. Met de speciale fietsen voor de gehandicapte kinderen kunnen de begeleiders ook deze kinderen de mooie omgeving laten zien en de kinderen van het kindertehuis kunnen zelfstandig naar school of het zwembad. Ook hierdoor zullen de kinderen van het zuster Dankerscentrum  en de kinderen van het kindertehuis Gaytrie zichtbaarder in onze gemeenschap worden. Dit zal hun emancipatie en ontwikkeling ten goede komen.

 Jullie kunnen mij  voor minimaal 1 euro tot maximaal 230 euro  per kilometer sponsoren. De hele afstand is 230 kilometer en ik laat het aan een ieder over hoeveel kilometers je wilt sponsoren en voor hoeveel. Mijn moeder heeft al toegezegd de hele afstand in een keer te willen sponsoren. Bij een van onze counterparts hebben we de kosten voor overnachtingen, fietshuur, eten en drinken tijdens de fietstocht al vergoed gekregen. Dat betekent dat al het geld dat we gaan ophalen besteed kan worden voor de aanschaf van de (rolstoel) fietsen. Voor al diegenen die hier ooit geweest  zijn weten dat het een zeer barre tocht zal worden. Jullie kunnen mij tijdens de tocht dan ook moreel ondersteunen door mij te bellen of te sms-en. Ik moet niet onder het geweld van al die jonge stagiaires en vrijwilligers ten onder gaan, dus ook die steun kan ik best gebruiken.

 Alle andere deelnemers zullen, net als ik, hun eigen familie, vrienden en kennissen om sponsoring vragen.

 Het bedrag kun je over maken op de rekening van Stichting Vrienden van stichting WiN Nickerie: rek. nr. 3615.17.793 te Hazerswoude Rijndijk.

 Ik hoop een flink bedrag op te halen zodat we minimaal 2 rolstoelfietsen,  2 tandems en 10 fietsen voor de kinderen met een beperking en voor de kinderen van het kindertehuis kunnen aanschaffen.

 Alvast hartstikke bedankt en een groet uit een zeer warm Nickerie

 Rob

 P.S. Ik ben natuurlijk in training!


Familie, vrienden en kennissen,

Nog een paar uur te gaan en ik vertrek naar Parbo met 18 andere fietsers. Donderdagmorgen start dus de fietstocht. INmiddels hebben we begrepen dat de weg over enkele tientallen kilometers veranderd is in een modderpoel door de vele regens van de afgelopen week. Dat wordt dus een probleem, maar van de hollnadse stagiaires leren wij dat dat geen probleem is maar een uitdaging.

Zondag hopen we aan te komen in het kindertehuis om de fietsen en rolstoelfietsen aan te bieden.

Jullie horen van mij of ik onderweg het leven gelaten heb

zij die sterven groeten u

Rob


 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Stichting WiN

17-03-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics