Nickerie.Net, dinsdag 14 april 2009


Paasweekend eist nog eens vijf verkeersdoden

14/04/2009

Paramaribo - Nadat de afgelopen week een verkeersongeval nabij Moengotapoe vijf verkeerdoden eiste, is het aantal verkeersdoden het afgelopen Paasweekend verder gestegen van 28 naar 33. Drie personen liepen zware verwondingen op. De meeste slachtoffers vielen in het westen van het land. Een motorrijder liet onderweg naar Nickerie het leven nadat hij op Goede Vrijdag op de Oost-West verbinding ter hoogte van Saramacca frontaal in botsing kwam met een pick up. Hij overleed ter plekke, terwijl een inzittende van de pick up zwaar gewond raakte. Diezelfde dag botsten een Toyota Raum en een grote truck frontaal op dezelfde verkeersader te Saramacca.

dWTfoto Brandweerlieden vervoeren een zwaar gewonde uit de verwrongen Toyata Raum, na de zware aanrijding met een grote truck, zaterdagmiddag op de Oost-West verbinding te Saramacca. Deze aanrijding eiste drie doden en twee zwaar gewonden.-.

Het resultaat; drie doden en twee zwaar gewonden. De slachtoffers zijn twee mannen en een tienjarige jongen, de gewonden vermoedelijk hun echtgenotes en moeder. De personenauto reed in de richting van de stad, terwijl de truck de tegenovergestelde richting opging. De personenauto was zo zwaar beschadigd dat de brandweer snijbranders moest gebruiken om de inzittenden te bevrijden. Na de botsing drukte de truck de wagen verder een trens in. Op Witte Donderdag bekocht een Nickeriaanse mulostudent zijn gevaarlijke stunt met zijn leven. Zijn inhaalmanoeuvre op zijn brom mislukte. Hij is vermoedelijk tegen een tegenligger aangevlogen met het noodlottig gevolg. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden heeft nog geen vedere details over deze veerkersongevallen.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

14-04-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics