Nickerie.Net, dinsdag 28 april 2009


Autobestuurder komt om het leven na botsing met een pick-up 
Geplaatst: 28/04/2009

Nickerie - De 35-jarige autobestuurder Sewradj Narindernath is gisterochtend, omstreeks 01.30 uur om het leven gekomen, nadat hij tegen een pick-up is opgebotst aan de Mr. Attaoelaweg. Dit gebeurde volgens politiepersvoorlichter Shanti Raghoebir ter hoogte van de elektriciteitsmast nummer 26520 in het district Nickerie. Bestuurder Sewradj kwam vanuit de richting van Hamptoncourt en ging in de richting van het bacovebedrijf SBBS, terwijl de pick-up bestuurder vanuit de tegenovergestelde rijrichting kwam aangereden.

Ter hoogte van elektriciteitsmast nummer 26520 heeft de autobestuurder, die vermoedelijk met een zeer hoge snelheid reed, op gegeven moment de controle over het stuur verloren en de pick-up, die vanuit de tegenovergestelde richting kwam, aangereden met het noodlottig gevolg. De autobestuurder heeft ter plekke het leven gelaten. Het ontzielde lichaam zal na sectie aan de nabestaanden worden afgestaan. De zaak is in onderzoek bij de politie van het station Paradise. Met dit dodelijk ongeval is de verkeersdodenklok van het district Nickerie gesprongen naar 10 voor dit jaar. Voor wat de nationale verkeersbarometer betreft is Sewradj de 37ste verkeersdode voor dit jaar.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

28-04-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics